Informatii retur

Informatii Livrare

Clientul Brandlid.ro poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:

– Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site; – Coletele ce prezinta deteriorari severe; – Produsele ce au fost livrate gresit;

Consumatorul are dreptul de a returna produsele achizitionate in termen de 10 de zile calendaristice de la primirea produsului sau, .

Clientul este obligat sa returneze produsele numai daca sunt in stare initiala ( stare perfecta, fara urme, pete si cu toate etichetele atasate ).

Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc).

Returul se face insotit de factura produsului, alaturi de certificatul de garantie. Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate de cumparator, sa nu fie purtate.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data receptionarii produselor, prin virament bancar. Plata transportului catre Brandlid.ro va fi suportata de catre client.

Produsele se schimba in limita stocului disponibil.

Toate produsele returnate trebuie sa aiba eticheta atasata in forma nedegradata (eticheta nu trebuie taiata, rupta sau cu scrisul decolorat)! In cazul in care produsul nu are eticheta atasata produsul nu se poate returna deoarce consideram ca produsul a fost utilizat!

X