Informatii livrare

Informatii Livrare

Pe teritoriul României

Pe teritoriul României, termenul de livrare este de 10 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus, reglementata de legile fiscale romane

Taxa de Transport prin Curier Rapid pe teritoriul României este:

· gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 500 lei;

· 18 lei pentru comenzi cu valoarea pana la 500 lei.

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului .

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa specificati aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

X